Det är roligt att fynda på loppis

Intresset för att handla på loppis fick jag redan som barn när jag följde med min mamma på olika loppisar. Det var det roligaste hon visste att handla på loppis och även jag fick med mig det här intresset. Det var någon gång på 80-talet som jag för första gången var på en loppis, nu 40 år senare tycker jag fortfarande att det här med att handla på loppis är en av de roligaste sakerna som finns. En Bengtsfors loppis som heter Vassvikens Gammalt & Nytt ska jag prata lite med er om idag, för det är nämligen denna specifika loppis i Bengtsfors med omnejd som jag tycker allra bäst om att handla på. 

Det här med att handla på loppis tycks ha gått i arv i generationer. Jag har nu vuxna barn som jag har fört över det här intresset på, jag har till och med barnbarn, men de är ännu lite för små för att förstå vad en loppis är för någonting men innan man vet ordet av så vill säkert de också följa med och handla på Vassvikens Gammalt & Nytt. Det här är en loppis i Bengtsfors med omnejd därför att det är en loppis som åker runt till lite olika städer och orter för att så många som möjligt ska ha möjlighet att handla av dem. Om du vill handla på en i mitt tycke Bengtsfors bästa loppis, då ska du se till att handla av Vassvikens Gammalt & Nytt nästa gång de kommer på besök i stan. Ed, Vänersborg och Säffle är andra städer som ibland föräras av ett besök av Vassvikens Gammalt & Nytt. Det som är så unikt med att handla på det här sättet är att det bara finns någon enstaka upplaga av varje grej som säljs.