Karlstad Måleri & Kakel AB

Hej och välkommen ska du vara till mig och min blogg. Idag blir det ett litet annorlunda inlägg, men jag tror att ni kommer uppskatta det ändå. Jag ser att de inlägg som har mest läsningar är de som handlar om renovering och annat i liknande stil och därför kommer jag idag berätta om en firma vid namn Karlstad Måleri & Kakel och de jobbar med bland annat badrumsrenovering i Karlstad.

Mitt badrum har vart väldigt fint och jag har uppskattat att gå in dit för att ta en dusch, men en dag blev jag väldigt sugen på att byta kakel på väggarna eftersom jag tycker om att byta upp mig. Jag visste redan att Karlstad Måleri & Kakel var duktiga och att de jobbade med badrumsrenovering i Karlstad då de hjälpte mig med att kakla om mitt badrum sist. Nu tyckte jag som sagt att det var dags för en förändring, inte för att jag tyckte att kaklet var fult, men jag ville bara ha en ny färg. De kom då och hjälpte mig med att kakla om och att få gå från vitt kakel till svart var en väldigt stor omvändning. Jag älskar det väldigt mycket och nu känns badrummet mysigt och nu kan jag lägga in en matta där som jag har velat göra länge. Jag tycker i alla fall att ni ska höra av er till Karlstad Måleri & Kakel om ni söker någon som kan hjälpa till med badrumsrenovering i Karlstad. Det var allt för detta inlägg, och nästa vecka kommer jag skriva om en annan grej som jag tror att ni kommer uppskatta väldigt mycket. Ha det så bra så ses vi då!