Det är så underbart att få massage

God morgon på er alla morgonpigga läsare! Det är så roligt att få sitta framför datorn en stund på morgonen och skriva några inlägg. Det är särskilt roligt när jag ser att tidigare inlägg har engagerat och berört er läsare. Jag skriver ju här i bloggen varje dag i stort sett, och idag ska jag berätta för er om en härlig massage som jag har fått. Det är ett företag som heter Maries Relax & Friskvård som erbjuder massage för alla i Eskilstuna och Enköping med omnejder. 

Efter ett långt yrkesliv inom restaurangbranschen är min kropp utsliten. Jag är nu 52 och hade mer än gärna arbetat i några år till. Det blir lite ensamt att gå här hemma på dagarna med förtida pension, men nu har jag ju er, alla mina underbara och fantastiska följare som betyder mycket för mig. Det här med att skriva i bloggen har blivit mitt nya jobb”. Det är viktigt för mig att unna mig massage, det är en guldkant i tillvaron, och jag hoppas verkligen att ni som är intresserade av massage i Eskilstuna med omnejd också ska ta och sätta den ena foten framför den andra och gå till Maries Relax & Friskvård, för det är verkligen kvalitet på denna massage i Eskilstuna med omnejd. Nu ska jag snart gå ut med grannes hund, men innan dess ta ännu en kopp kaffe. Tusen tack för att ni även denna gång besökte mig på bloggen och läste det här inlägget om denna massage i Eskilstuna. Ha det riktigt gott, kom gärna in på bloggen om en liten stund igen då jag har en hel del saker att berätta om idag.